Follow this tribute and get updates
User avatar
Anonymous
12 years ago

Voor jou stuur ik een compliment vandaag. Het is complimentendag. Jij verdient elke dag een compliment, maar vandaag is er speciaal een dag gekozen dat mensen bewust aan elkaar een complimentje sturen. Jij kanjer en toppertje. Jij verdient er zoveel, dat wil je niet weten. Ik hou van jou, toppertje. Lieve Daen. Al mis ik jou wel heel veel, mijn mooie jongen. Dikke kus van mij. XXX

User avatar
Anonymous
12 years ago

Vandaag is het 5 jaar geleden dat jij bent gevonden. Wat een paniek. Wat een nachtmerrie. Wat een verdriet. Wat een pijn. Kon ik jou maar heel eventjes zien, Daen. Al is het maar een klein telletje, om te zien dat het goed gaat met jou. Dat jij het naar je zin hebt in het leven waar jij nu woont. Ik hou van jou, Daen. Zo'n prachtig mensje. Ik krijg zo nu en dan een seintje van jou. Ik ben daar blij mee. Ik weet dat jij rond mij bent en zorgt voor mij.

User avatar
bram
13 years ago

We zaten op dezelfde middelbare school 4 jaar lang. Ik kende je niet heel goed... Maar hoe ik je herinnerde was als een rustige, lieve sociale jongen... Ik snap nog steeds niet waarom jij moest gaan... Iedereen mist je... Dikke Kus Bram

User avatar
Jij weet wel wie
13 years ago

Ik hou van jou Zoals de ster van de nacht De zon van de bloemen Hou ik van jou Mag ik dat liefde noemen? Zoals de wind van de bomen De nacht van de maan Hou ik van jou Mag dit eeuwig bestaan? Weer een Oud&Nieuw zonder jou nadert. Nu ga ik voor het eerst weer naar een feest. Niet naar de Lichtfabriek, want dat kon ik niet! Of het echt feesten wordt? Nee dat niet. Elke seconde, elke minuut, denk ik aan jou. Voordat het zover is, Steek k een speciale pijl op voor jou. Ik hou van je Daen, Ik mis je ontzettend! Jij weet wel wie!

User avatar
Anonymous
13 years ago

Wij gaan weer een nieuw jaar in, Daen. Met veel vuurwerk en feesten. Ik weet nog niet bij wie en waar wij het gaan vieren. Jou hoef ik geen uitnodiging te sturen want jij weet toch waar ik ben. Daar ben jij namelijk ook. Alijd bij mij. Ik hou van jou, lieve Daen.

User avatar
Anonymous
13 years ago

Hoe langer de tijd verstrijkt,des te moeilijker wordt het. Ik mis jou,Daen. Het is dus zo negatief. En wat me ook weer blij maak, is dat je ook zo dicht bij bent. Mijn vriend. Mijn beschermengel. Ik hou van jou en als het mijn tijd is dan komt ik naar jou toe en ga jij mij de weg wijzen die jou al zo bekend is. Dag lieverd.

User avatar
Anonymous
14 years ago

lieve daen,ik ken je niet,maar altijd als ik langs de Lichtfabriek rij,denk ik hier is een jongen kwijt geraakt,en later gevonden,ik zie nu je gezicht voor het eerst,en denk aan al de mensen die van je houden en aan je denken,en je nooit meer vergeten.een dikke kus voor al die mensen,ria

User avatar

Daen is een lieverd. Ik mis jou enorm. Ik hou van jou, lieverd.

User avatar

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Functional Always active
Statistics
Marketing
Accept Deny Manage Save
Privacy Policy